Zawroty glowy

Dzien dobry mam problem z zawrotami glowy ktore trwaja juz okolo tygodnia w pierwszym dniu zawroty byly tak powazne ze prowadzily do wymiotow natomiast teraz zawroty pozostaly ale juz bez wymiotow bylem u lekarza ktory przypisal mi lek o nazwie STEMETIL ktory mi nie pomaga pragne zauwazyc ze dwa tygodnie wczesniej bylem chory z temperatura okolo 39 stopni i nie bralem zadnych antybiotykow. po za zawrotami glowy nic wiecej mi nie dolega nie mam buli glowy ani temperatury mam tylko zawroty glowy czuje sie jak pijany. prosze o pomoc co moze mi dolegac i w jaki sposob to leczyc z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam TOMASZ

Tomasz 2014-04-05, 14:52

Ja mam zawroty od pol roku,wiele badan i konsultacji u roznych lekarzy,wszystkie wyniki bdb,bylam juz zalamana,w szpitalu zrobiono mi badania blednika.....podstawa, wykluczono,zmieniono leki na nadcisnienie,blokery,juz bylo nieco lepiej,ale nadal zawroty mniejsze sa, byly,przed tygodniem bylam u kardiologa,wykluczyla sprawy kardiologiczne i nawt bez badan powiedziala,ze ro obrzek naczyniopochodny,cos w typie alergii,dostalam skierowanie do szpitala...15.07.badania w tym kierunku,biore do tego czasu leki antyalergiczne,dzis czje sie bdb,jak prze laty,chyba strzal w 10ke.Alergia tego typu moze byc na leki,pokarm...szczegolnie z konserwatami,nalezy sie obserwowac,na metale nawet srebro,potem do dobrego alergologa....

asia 2014-06-21, 17:03