Forum neurologiczne » Neurologia » Rezonans sprzed 2 lat

Rezonans sprzed 2 lat

Witam!
Od dzieciństwa miałam bóle głowy. Kiedy trochę podrosłam zaczęły się zawroty głowy do tego stopnia że rozbiłam łuk brwiowy o ścianę. Nie przejęłam się tym. Dopiero podczas pobytu w szpitalu psychiatrycznym (powiedziano że mam zaburzenia osobowości: osobowość chwiejną) zrobiono mi rezonans. Wyszło iż mam ognisko o podwyższonej intensywności w obrazach T2 i FLAIR w lewym płacie czołowym. Nic z tym nie zrobiono więc i ja zapomniałam. Od roku mam bóle głowy, drętwienia nóg i rąk, brak koncentracji odbija się na szkole. Kiedyś interesowały mnie różne przedmioty i łatwo się uczyłam teraz kiedy się uczę, nie mogę zapamiętać najprostszego zdania. Łącznie z tym iż nauczyciel podaje temat, ja chcę zapisać i zapominam. Mam również popuszczanie moczu a mam dopiero 18 lat! Kiedyś grałam świetnie na gitarze ale teraz porzuciłam to ponieważ nie mam tyle siły w dłoniach. Przyjęłam w swoim krótkim życiu mnóstwo leków na depresję i zaburzenia osobowości ale żaden nie działa.
Proszę żeby ktoś powiedział czy to może być coś poważnego i czy powinnam kontaktować się z lekarzem.

Ula 2014-05-19, 02:02