Witam
Czy może ktoś polecić dobre sanatorium na terenie Dolnego Śląska, do którego mógłbym się udać nawet prywatnie po poważnej operacji kręgosłupa odcinka lędźwiowego?
w Internecie jest spory wybór, ale zależy mi na opinii kogoś, kto korzystał lub ma dobre rozeznanie :)
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi
Adam 2012-12-09, 16:25
Odpowiadam na pytanie.Otóż korzystałem z sanatorium w Ladku Zdroju,Polanicy i Swierardowa na Dolnym Ślasku i w zasadzie wszedzie bylo w miarę.Najbardziej skorzystałem jednak z sanatorium Pod Tężniami w Ciechocinku.Naprawdę super osrodek Spa na tego typu dolegliwości i do tego jeszcze basen termalny,że zima mozna kąpac sie w ciepłej wodzie na zewnątrz budynku.Pozdro
stallone 2012-12-09, 18:05
Dzięki śliczne za odpowiedź. A z tych na Dolnym Śląsku któryś się mimo wszystko wyróżnia? W moim wypadku i schorzeniu to głównie pod kątem ćwiczeń, basenów, kąpieli itp.
Adam 2012-12-09, 19:53
Wyróżnia się Lądek Zdrój,basen maja na miejscu.Pozdro
stallone 2012-12-10, 18:36
Ja szczerze polecam Goczałkowice Śląskie,byłam bardzo zadowolona z profesjonalnych zabiegów w tym ćwiczeń Mc.Kenzie na których szczególnie mi zależało.Warunki bytowe bardzo skromne ,ale ja potrzebowałam rehabilitacji ,a nie hotelu.W przyszłym roku również sie wybieram do szpitala rehabilitacyjnego oczywiście w Goczałkowicach. Pozdrawiam.
Marta 2012-12-11, 20:03