Żona miała niedawno operację kręgosłupa lędźwiowego. Czuje się już dobrze, chciałaby pójść na rehabilitację. Jak długo trwa rehabilitacja po takiej operacji? Na czym polega?
Aldaron 2011-09-12, 08:49
Rehabilitacja trwa średnio 4 tyg., są to głównie ćwiczenia ruchowe. Skierowanie może wydać lekarz prowadzący lub POZ.
neuron 2011-09-14, 14:17
Jeżeli chodzi o wyjazdy rehabilitacyjne, które polecam, ważne jest, byś upewnił się, że wyjeżdżasz do kliniki która ma dobrą renomę. Zdarzają się przypadki, że po rehabilitacji w szemranej klinice stan twój się pogarsza. Ja byłem na rehabilitacji w klinice Nowy Dwór i jest to jedna z lepszych klinik w jakich byłem. najlepiej jednak zawsze popytać.
Marek 2011-09-22, 10:51
Słyszałem o nowym dworze już kilka razy i zawsze w samych superlatywach. Skoro inni ludzie go polecają, to pewnie coś w tym musi być.
Słoneczko 2011-09-28, 16:13
Dobry ośrodek, na tle innych wypada całkiem nieźle. Opcja interesująca szczególnie dla osób, które szukają ciekawego podejścia do pacjenta oraz połączenia sprawdzonych technik z niekonwencjonalnymi zabiegami.
Gosling 2011-10-12, 09:31
Bardzo dobry szpital rehabilitacyjny jest w Choszcznie woj. zachodniopomorskie. Mila obsluga, lekarze rehablitanci, pielegniarki,
Wyzywienie bardzo dobre, przede wszystkim smaczne, szpital ma swoja kuchnie gdzie bardzo smaczne gotuja.. Pozdrawiam
krystyna 2013-10-07, 20:43