Witam,
potrzebuje pomocy niestety nikt nie potrafi mi pomóc. Jakieś półtorej roku temu uległam wypadkowi na lodogryfie jężdząc na łyżwach poślizgnełam sie i udeżylam o lód nie tracilam przytomności i nic mi nie było zanim dojechałam do domu objawi sie pojawiły zawroty głowy,kręcenie się w głowie. Po przyjezdzie do domu tata od razu zapytał co się stało i stwierdził ze trzeba jechać do szpitala i tak sie stało spędziłam tam cztery dni, wypuścili mnie i dali tydzień zwolnienia. Przez jakiś czas było wszystko dobrze ale za pół roku bóle głowy powróciły ale z podwojoną siłą były inne niż inne bóle migrenowe. Lekarz stwierdził że trzeba zrobić wszystkie badania łącznie z tomografią komputerową z kontrastem, to badanie nic nie
wykazało. Od jakiś dwóch może trzech miesięcy gdy czytam bądz schylam głowe niżej niż zwykle bądz skręcam głowę w którąś strone w lewo badz też w prawo to kręci mi się w głowie od razu ból głowy się pojawia do tego jeszcze przy czytaniu zlewaja mi sie litery nigdy tak nie mialam. Moje pytanie jest takie czy tomoze być związane z moim dawnym urazem głowy czy może coś innego. Proszę o jakąś pomoc bądz odpowiedz gdzie mogłabym sie udać z tym problemem, a może to nie jest coś poważnego a ja nie potrzebnie panikuje.
Z góry dziękuje
Iza 2012-06-27, 10:03