Leki

Dzień dobry. Mam 17 lat. W maju 2014 roku miałem atak padaczki, jedyny w moim życiu. Trafiłem do szpitala i lekarz oczywiście przepisał mi leki(depakinę). I przez ponad rok brałem je bez przerwy. Jednak zauważyłem, że jestem po nich bardzo ospały i je sam odstawiłem(bez niczyjej wiedzy). Tak właśnie żyję sobie już ok. 3 miesiące bez leków, czuję się dużo lepiej, a ataków jak nie było tak nie ma. Czy to oznacza, że moja *padaczka*(piszę tak, bo nie wierzę w to co mi lekarz powiedział) ustąpiła? Lekarz mi mówił, że niektórzy są tak chorzy, że raz zapomną wziąć leku i mogę mieć atak, a ja już ok. 3 miesiące nie biorę. Pytam się, ponieważ ostatnio tata się dowiedział i oczywiście się zdenerwował i jestem ciekaw. Może powiedzieć lekarzowi o moim odstawieniu leków?

Kamil 2015-12-16, 14:56

Chcialabym,aby jak najwiecej osob chorych na padaczke przeczytalo o tym.. biore od dwoch lat 3x dziennie
1 lyzka na szklanke wody ,zagotowac i pozostawic pod przykryciem 15 min.
ziele nawloci,
owoc glogu,
kwiat jasnoty bialej
i moje ataki prawie calkowicie ustapily.

Oby jak najwiecej osob bralo te ziola,prosze o tym przekazywac innym chorym na padaczke !!!

Hania 2016-02-23, 16:17

Mój syn jest chory ma 25 lat ( przyjmował różne leki) każdy lekarz przepisywał inne efekty mizerne, dopiero dr Rysz ( Warszawa) dobrał super leki. Teraz żyje normalnie. Polecam szkoda czasu na innych lekarzy.

!!!! 2016-06-06, 07:10