Mam pytanie. Ostatnio odczuwam bóle pleców, czasami koło łopatek. Jestem osłabiona, mam zawroty głowy. a w dodatku zdarzyło mi się, podczas jazdy samochodem, że zaczęła mi drętwięć bardzo prawa ręka.
chodze od lekarza do lekarza, i oni twierdzą, że to zaburzenia nerwicowe. co robić. błędne koło. dzisiaj np podczas jazdy rowerem, żaczeło mnie boleć w odcinku lędźwiowym, zakuło. prosze mi doradzić. a do tego boli mnie też w klatce piersiowej
agnieszka 2011-04-10, 18:19
Takie objawy mogą mieć związek ze stresem, a drętwienia wynikać z niedoborem pewnych elektrolitów tj. potas, wapń czy magnez. Ból pleców wynika najpewniej ze zmian zwyrodnieniowych. Dlatego dobrze oprócz podstawowych badań krwi wykonać jeszcze rtg kręgosłupa.
neuron 2011-04-10, 22:42
Witam od kilku dni mam zawroty głowy ale ajkies dziwne jak wstaje z łózka czy fotela to w głowie tak jakby echo sie odbijało z tepym bólem i przez kilka chwil czuje sie jakbym by pijana .Co to moze byc .Poradzcie
mirella 2011-10-11, 14:09
Poczytaj na stronie Rose of Scharon o przebudzeniu duchowym. Wpisz w google. Nie bagatelizuj tej informacji, tam możesz wiele się dowiedzieć na temat symptomów podobnych do Twoich, opisanych przez doświadczone przebudzeniem osoby. Poczytaj zakładki: Nasze doświadczenia, Kundalini i Zmiany w DNA.
Powodzenia.
ja 2012-05-14, 16:58
Najlepiej skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Przyczyna może być albo laryngologiczna albo neurologiczna. Ważny jest wywiad chorobowy i ewentualne wyniki badań.
neuron 2012-05-14, 20:34