Po wycieczce z gór wrócilem do domu połozylem sięspać i w nocy wstałem z tak okropnym bólem glowy ze wymiotowałem i mialem takie jakby sny na jawie. udałem siędo rodzinnego ten odesłał mnie do neurologa neurolog skierował na rozonans głowy i tutaj sie zaczyna bo wykrył mi ze mam zakrzepice przewlekłą zatoki esowatej i poprzecznej po lewej. Terminy sa bardzo długie czekam juz 3 miesiac i w sobote mialem taki atak bólu ze cały dzien spędziłem w łóżku mija juz trzeci dzień głowa mnie niby nie boli ale czuję się otępiały nie mam siły w ogóle jak ruszam glowa to czuję kłucie. podejrzewali u mnie migrene ale po rezonansie jak widac to raczej nie migrena. Czy nic mi nie bedzie jeżeli bede czekał do jutra ? w sumie teraz to itak juz za pozno z jakim kolwiek lekarzem.
Damian 2012-04-02, 15:01
Nie masz wyjścia, musisz czekać do lekarza. Za późno na pewno nie będzie. Ja mam 15 lat a od 3/4 miesięcy straszny ból głowy nie daje mi spokoju. Na tomografii komputerowej wszystko wyszło ok na badaniu ciśnienia czaszki (czy coś takiego ;D ) również wszystko w porządku więc z kąd ten ból? Wszystkie badania wychądzą poprawnie. Tobie życze zdrowia, wyjdziesz z tego :)
KaMiL 2012-04-02, 17:10