Witam
Mam pytanie o bóle głowy u mojej 18- letniej córki. zaczęło się to po powrocie z wakacji z Bułgarii zemdlała w kościele. Potem był spokój do 5 stycznia kiedy to miała takie zawroty głowy , że nie była w stanie ustać na nogach. Miała badane ciśnie(okej), cukier(okej) , ekg(okej), badanie neurologiczne(okej), laryngologiczne( lekkie rozmycie refleksu w prawym uchu), morfologia(Krwinki białe -11.1, MCV -79, MCH -25.5, pozostałe w normie, okulista też nic nie stwierdziła , czekam na rezonans głowy) trwało to około trzech- czterech dni i przerwa do 23 maja i znów zawroty głowy światłowstręt uczucie jakby w głowie było pełno wody i do tego pulsowała. Głowę miała bardzo ciężką w środę, w czwartek wszystko okej w piątek znowu a od soboty znowu jest wszystko dobrze. Nadmienię że bierze NEOTROPIL 800 proszę o jakąś pomoc
Beata 2012-05-30, 13:00
Witam
Mam pytanie o bóle głowy u mojej 18- letniej córki. zaczęło się to po powrocie z wakacji z Bułgarii zemdlała w kościele. Potem był spokój do 5 stycznia kiedy to miała takie zawroty głowy , że nie była w stanie ustać na nogach. Miała badane ciśnie(okej), cukier(okej) , ekg(okej), badanie neurologiczne(okej), laryngologiczne( lekkie rozmycie refleksu w prawym uchu), morfologia(Krwinki białe -11.1, MCV -79, MCH -25.5, pozostałe w normie, okulista też nic nie stwierdziła , rezonans głowy okej) trwało to około trzech- czterech dni i przerwa do 23 maja i znów zawroty głowy światłowstręt uczucie jakby w głowie było pełno wody i do tego pulsowała. Głowę miała bardzo ciężką w środę, w czwartek wszystko okej w piątek znowu a od soboty znowu jest wszystko dobrze. Nadmienię że bierze NEOTROPIL 800 proszę o jakąś pomoc
Asia 2012-11-23, 12:50