Witam około pól roku temu przytrafiło mi się cos dziwnego. Siedzialam na krześle nagle zdretwiala mi cala prawa strona było mi duszno serce zaczęło kolatac. Polozylam się i po około godzinie to przeszło ale cale ciało zaczęło drzec poczulam ogromny lęk. Zrobilam morfologię i mocz badania wyszły ok. Przez około dwa tygodnie nic się nie działo i nagle zaczeła mi delikatnie dretwiec prawa strona twarzy. Jest ro delikatne mrowienie pieczenie i uczucie gorącej naciagnietej skory. Po pewnym czasie nastąpiło kołatanie serca i chwilowa utrata wzroku na pol oka. Byłam u kardiologa i u trzech neurologów miałam wykonane EKG ech serca EEG TK rezonans magnetyczny badania hormonów tarczycy i cholesterol wszystkie badania sa bardzo dobre. Często czuje osłabienie kończyn po prawej stronie, mrowienia pieczenia twarzy raz po lewej raz po prawej stronie pieczenie w głowie ucisku i kłocia w glowie. Na dworze widzę mety często widzę błyski najbardziej gdy jest ciemno błyski sa czerwone niebieski e lub żółte badania okulistyczne pole widzenia dno oka ok. Codziennie czuje chwilowe kolatania serca lęk nie wiadomo przed czym. Często czuje palenie twarzy. Czuje tez jakby głowa mi cierpla raz z jednej raz z drugiej strony.
Ewa 2015-06-17, 21:57