Witam, jako dziecko przeszłam zapalenie opon mózgowych, następnie wstrzas mózgu, od niepamiętnych czasów boli mnie głowa, ból (uciskowy) jest zlokalizowany w czesci potylicy, jak w tytule głowa mnie boli zawsze, kiedy zamykam i kiedy otwieram oczy, nie wiem co to znaczy że głowa nie boli, od dziecka chodze po lekarzach miałam wykonywane rezonanse magnetyczne, tomografie, niby wszytsko jest wporzadku, neurolodzy rozkladaja rece, a mnie ciagle boli, do tego dochodza tiki nerwowe potrzasanie głową, w okresie dzeicinstwa wyglądało to strasznie teraz tych tików jest mniej. W wieku 12 lat przez okolo 2 minut zaczełam widzec na czarno biało, trwało to któtko i nigdy wiecej nie wrociło. Dodam ze mam od 3 lat powiekrzone wezly chlonne szyjne, na ktore tez nie ma rady, raz wyniki sa swietne innym razem straszne, no i poty nocne, ataki agresji, czasami przeszkadza mi swiatło dnia słonecznego i dzwięki. Pisałam już na wielu forach, nigdy nikt nie udzielił mi żadnej odpowiedzi, może tym razem się uda. Nie wiem czy jesteście sobie wstanie wyobrazić ból głowy od zawsze, przez całe moje 25 lat.
Gosia 2015-05-13, 15:41
Witam,
Tak, wyobrażam sobie ten stan bo mam tak samo. Nie jesteś sama.
renia 2015-06-10, 22:06